23.12.01

01:01

The latest

news

Tankar, spaningar och trender. Nya case, medarbetare, kunder och uppdrag. Här hittar du senaste nytt som ger dig bättre koll på Haus och det vi gör.

En ny bild av Västerås

Kolla! Västerås har ett nytt platsvarumärke som vi varit med och tagit fram! Tack för förtroendet och tack alla som varit med i projektet.

Läs mer

In the Haus – Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vad som händer i Hauset och vilka trender vi ser i branschen just nu? Då ska du såklart prenumerera på oss! Kom igen, det är där det händer!

Läs mer

Julinsamling – Hjälp oss hjälpa fler!

Julen är en tuff period för många och med ett allt hårdare ekonomiskt klimat lär det här året knappast bli något undantag. Enligt Rädda Barnens senaste rapport lever närmare 4 000 barn i ekonomisk utsatthet – bara i Västerås.

Läs mer

The state of creativity study 2023

En rapport om kreativitet i oroliga tider släpptes i samband med Cannes Lions men gick nog många förbi: The state of creativity study 2023. Intervjuer med 2400 kreatörer och marknadsförare omvandlades till en rad insikter och råd om hur det kreativa arbetet kan stärkas.

Läs mer

Hej Örebro!

Den 26 oktober var vi i Örebro och sa hej till alla härliga örebroare som ville hälsa på uppe på vårt nya Örebro-kontor. Förutom bubbel och mingelmat fick våra gäster hänga med på ett spännande panelsamtal om det ämne som just nu påverkar alla som jobbar med kommunikation på ett eller annat sätt – AI.

Läs mer

En ny bok till Livv

Livv hjälper sina hotellkunder att bygga sina varumärken och skapa större upplevelser. Vi hjälper Livv att berätta det i en bok som kommer att användas som DR.

Läs mer

Member 24 nominerade i Content Awards

Med hjälp av dramatiska påståenden stoppar ”Sant eller falskt” scrollandet på Facebook och avvärjer hoppa över annons-klicken på YouTube. I programserien slår gymkedjan Member 24 hål på myter i gymvärlden – och bekräftar sanningar! Till sin hjälp bjuder de in experter inom olika områden, allt från läkare till psykologer och näringsfysiologer, så att vi verkligen får reda på hur det ligger till.

Läs mer

Ny webb till Västerås Stadsmission

Just nu hjälper vi Västerås Stadsmission att bygga upp sin nya Webbplats

Läs mer

Viktoria Brandel till Haus Strategy

Haus Strategy har rekryterat Viktoria Brandel som ny strateg och säljansvarig.

Läs mer

Haus i Dagens Opinion

VD Robert Brodén medverkar i Dagens Opinions artikelserie Koncernbyggarna och berättar om Haus expansion och tankarna bakom husbygget. Snart samsas sju verksamheter under kontorstaken i Stockholm och Västerås. Artikeln kräver prenumeration på nyhetsbrevet Veckans Brief (rekommenderas), men kan läsas här nedan.

Läs mer

Haus Webb rekryterar Jennifer Gosch

Haus Webb har rekryterat Jennifer Gosch som ny projektledare.

Läs mer

Entreprenörer till nya affärsområden

Läs mer

Tack 2021, hej 2022!

Vi vinkar av 2021 med lika delar vemod och glädje. Det har varit ett sorgens år och ett omställningens år. Men det har också varit ett år av hopp och glädje. Av kärlek och omtanke.

Läs mer

Kaptenens tal till nationen

Vi uppmanar alla att ta helg med kapten caroline segers viktiga tal till nationen.

Läs mer

Digital fredagsföreläsning

Idag kör Jenny Möller från Balance by Life en digital fredagsföreläsning om kost och matvanor för våra medarbetare.

Läs mer

Fiskarhedenvillans lyckade digitaliseringsresa

Det är riktigt, riktigt kul när det går bra för våra kunder. Som nu när Fiskarhedenvillan, en av Sveriges största hustillverkare, blivit topprankade i Aftonbladets hustest.

Läs mer

Bredband – livsviktigt i framtiden

För vår kund Region Västmanland har vi gjort en film som ska få fler att ansluta sig till bredband.

Läs mer