24.06.20

05:47

Smart e-handelslösning åt Livv & Guest Comfort

Livv kom till oss med en utmaning. De hade två varumärken och två webbutiker som var kopplade till ett och samma lager. Men i dagsläget gör de all orderhantering och alla justeringar manuellt, vilket gör att varje liten förändring blir både kostsam och omständlig. Dessutom är deras befintliga plattform så pass låst och ”inmallad” att en regelrätt uppdatering inte är möjlig.

Tack vare att vår lösning bygger på modulär arkitektur kan vi enkelt lägga till och ta bort de funktioner vi behöver och samtidigt anpassa gränssnittet till respektive varumärke. Plattformen är också integrerad med deras affärssystem, för att de ska kunna ha allt på en plats och slippa dubbeljobba. Och tack vare den här flexibiliteten kan Livv smidigt byta leverantörer eller system, istället för att behöva byta hela rasket när nya behov uppstår.

Läs fler nyheter

Rekordmånad!

Maj var något av en rekordmånad för oss. Hela elva nya webbprojekt lanserades under månaden – några riktiga bjässar och några lite mindre.

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna.

En ovanlig utflykt!

Sala Silvergruva är en otrolig plats som alldeles för få känner till. Dessutom associerar de flesta platsen enbart med själva gruvan.