Haus TECH

DIGITALA LÖSNINGAR

Haus Tech är specialiserade på att skapa kraftfulla digitala lösningar som hjälper företag att nå sina affärsmål. Tillsammans med våra kunder skapar vi smarta och användarvänliga lösningar som engagerar människor och utvecklar affärer.

Webbappar

Mobilappar

Bokningssystem

E-handel

Digitalisering

VAD VI GÖR

DIGITALA VERKTYG FÖR ALLA FÖRETAG

Vi har expertkunskap inom utveckling av webbapplikationer, mobila applikationer, e-handelsplattformar och andra anpassade lösningar. Vårt mål är att skapa kundanpassade lösningar som passar perfekt för dina unika behov och affärsmål.

FRÅN IDÈ TILL
IMPLEMENTATION.

Vi hjälper dig genom hela processen, från koncept och design till utveckling och implementering. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att designen och funktionaliteten matchar visionen och förväntningarna.

ANPASSADE OCH 
ANVÄNDARVÄNLIGA

Vi tror på att skapa lösningar som är användarvänliga, lättanvända och snabba, för att optimera kundupplevelsen och maximera kundnöjdheten. Med hjälp av etablerade UX-metoder skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en användarvänlig produkt.

FLEXIBLA FUNKTIONELLA
FUNKTIONER

Företags behov och strategier ändras över tiden, därför arbetar vårt team av experter inom produktstrategi, projektledning, UX och teknik tillsammans för att säkerställa att dina digitala lösningar är både skalbara och anpassningsbara. För vem vet vad som händer imorgon?

Haus Tech har hjälpt oss skapa flera digitala lösningar som under tiden har utvecklats och förändrats i takt med vårt företag gör det.

KONTAKTA OSS

Vill DU HA HJÄLP MED ATT BRYTA ISEN?

Att ta första steget kan vara lite nervöst och spännande, därför erbjuder vi dig flera sätt att bryta isen. Vill du boka ett möte direkt eller föredrar du hellre att lämna dina kontaktuppgifter så vi hör av oss? Det är upp till dig!

Eller boka möte direkt

digitala verktyg

Webbappar

mobilappar

bokningssystem

e-handel

digitalisering

Digitala lösningar som driver engagemang och konvertering och effektiviserar verksamheter. Med utgångspunkt från din affär och dina användares behov hjälper vi dig att lyckas med digitalisering.

Ta ett
snack med vår
tech-guru

Ett krångligt bokningssystem, en strulig e-handel, ett säljstöd från stenåldern. Det finns många anledningar att dra igång ett IT-projekt. Tyvärr så misslyckas 8 av 10. Men eftersom du har hittat hit så har du stor chans att tillhöra de resterande 2.

Ett bra sätt att börja är att ta en lunch* med vår tech-guru Jonas Landgård. Genom sin långa erfarenhet som digital produktchef och utvecklare har han blivit något av en guru.

Är du inte hungrig? Det går såklart bra att skippa lunchen och börja med ett enkelt telefonsamtal. Fyll i formuläret nedan så kommer Jonas kontakta dig så snart som möjligt.

*Varning – många luncher med Jonas slutar med att man blir kund hos Haus.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.