Haus Society

KOMMUNIKATION för samhällsnytta

Vi är specialister inom kommunikation för samhällsnytta. Det betyder att vi hjälper offentlig sektor, organisationer och privata företag att bli tydligare samhällsaktörer som aktivt bidrar till förändring i samhällets viktigaste frågor.

Fullservice

Strategi

Kreation

Produktion

Kampanj

Tillgänglighet

Animation

Sociala medier

Effektcertifiering

ARU

Västerås stad – Stanna när du ser det här

När Västerås stad skulle bygga cykelöverfarter i stan ville de informera västeråsarna om vad de nya skyltarna betyder.

Region Sörmland & UMO – Från skönt till oskönt

Något som går från schysst till oschysst kan också vara olagligt, ville Region Sörmland och UMO påminna ungdomar i Sörmland om.

Sala kommun – Välkommen hem till Sala!

Att komma till Sala är som att komma hem. Vi tog fram en ny grafisk profil som doftar av nybakade bullar och känns som en varm kram.

Trafikverket Ett smart system

Stockholm växer snabbare än någon annan stad i Europa. Men det betyder också att infrastrukturen behöver utvecklas för hänga med. Det ville Trafikverket prata om, så tillsammans med produktionsbolaget Prolounge tog vi fram en film där Stockholm är uppbyggt som en Rube Goldberg-maskin.

ENA Energi – Tack för att du är du!

I samband med sitt årliga klimatbokslut ville ENA Energi tacka sina kunder, eftersom det är tack vare dem de fortsätter kämpa för att bli bättre.

Region Västmanland – Föredrar du soffan framför gynstolen?

När Region Västmanland skulle börja med självprovtagning för HPV ville de förmedla hur enkelt och smidigt det är.

Västmanlands teater – När teatern pratar lyssnar man

I Västmanland är teatern något av en institution. En aktör som både vågar prata om de svåra ämnena och de soliga stunderna. Så självklart behövde de också en visuell och språklig garderob som kunde matcha en sådan stark personlighet.

Energimarknadsinspektionen – En ny syn på el

Elpriskollen är Sveriges enda oberoende jämförelsetjänst för elpriser. Men det är det inte alla som vet. Under åren vi tog fram kampanjer åt Energimarknadsinspektionen ökade trafiken till Elpriskollen lavinartat. Under fem år lyckades vi öka antalet besökare från ungefär 100 000 till 1 miljon.

Skolverket – Det börjar med dig

När Skolverket ville prata med rektorer och lärare om deras viktiga roll i att motverka sexuella trakasserier i skolan, tog vi fram en kampanj som på en gång hyllade och underströk deras uppgift.

KOMMUNIKATION FÖR SAMHÄLLSNYTTA

Hur kan vi hjälpa dig?

Okej, om du har läst så här långt vet du lite mer om oss. Nu är vi nyfikna på dig. Och vi är övertygade om att det bästa sättet att lära känna varandra är över en kopp kaffe. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.