24.04.23

16:41

Hej Örebro!

Den 26 oktober var vi i Örebro och sa hej till alla härliga örebroare som ville hälsa på uppe på vårt nya Örebro-kontor. Förutom bubbel och mingelmat fick våra gäster hänga med på ett spännande panelsamtal om det ämne som just nu påverkar alla som jobbar med kommunikation på ett eller annat sätt – AI.

Missade du Örebro-hänget men skulle vilja hänga med oss? Hör av dig till robert@haus.se så styr vi upp något, vettja!

Läs fler nyheter

Sala fyller 400 år – och vi är med på kalaset!

För 400 år sedan kom Gustav II Adolf till Sala och gjorde officiellt den lilla västmanländska gruvorten till en stad. 398 år senare kom Sala kommun till oss med uppdraget att ta fram ett nytt platsvarumärke som skulle lanseras brett i samband med födelsedagsfirandet. Kul, tyckte vi och tog fram ett komplett kalas-kit för alla tänkbara festliga sammanhang.

Kreatörens guide till AI

”Med AI är vi alla kreatörer”. Som med mycket annat som hör AI-världen till är citatet såklart en sanning med modifikation. Men använt rätt kan dina AI-verktyg bli en utmärkt assistent och ett ypperligt kreativt bollplank, om inte annat.

Nya krav på prishistorik för e-handlare

Som ett steg mot att skapa en bättre, tryggare och mer transparent shoppingupplevelse kommer nu en ny lag som ställer krav på att e-handelsbutiker tillhandahåller prishistorik för de senaste 30 dagarna till sina kunder. Det betyder att företag tydligt måste visa vad en produkt kostat tidigare, för att på så sätt motverka prisfusk och falska reapriser.