24.06.20

01:38

En ovanlig utflykt!

Sala Silvergruva är en otrolig plats som alldeles för få känner till. Dessutom associerar de flesta platsen enbart med själva gruvan. Vårt uppdrag var att bredda bilden av vad Sala Silvergruva kan erbjuda. Det är nämligen inte bara ett kort gruvbesök, det är en heldagsutflykt fylld med lekar, god mat, natur, sockervadd, skattjakt och mycket mer. För att berätta om allt det här skapade vi konceptet “En ovanlig utflykt” som togs ut i reklamfilmer och en uppdaterad hemsida. Den nya kampanjen tjuvstartade i påskas men drar igång på allvar nu till högsäsong.

Har du inga semesterplaner? Passa på att boka en ovanlig utflykt redan idag!

Läs fler nyheter

Rekordmånad!

Maj var något av en rekordmånad för oss. Hela elva nya webbprojekt lanserades under månaden – några riktiga bjässar och några lite mindre.

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna.

Livv är live!

Livv är ett sånt där företag som verkar bakom kulisserna. Få vet nog om att de ens finns, men desto fler märker av deras existens. I korthet handlar deras erbjudande om att med hjälp av unika koncept och exklusiva produkter skapa trevligare helhetsupplevelser på alltifrån hotellkedjor till spaanläggningar.