23.12.01

09:02

Fiskarhedenvillans lyckade digitaliseringsresa

Det är riktigt, riktigt kul när det går bra för våra kunder. Som nu när Fiskarhedenvillan, en av Sveriges största hustillverkare, blivit topprankade i Aftonbladets hustest. Det är ett privilegium för oss på Haus att bidra till Fiskarhedenvillans lyckade digitaliseringsresa, som nu gör att fler upptäcker och köper deras fantastiska platsbyggda trä- och stenhus.

– Tillsammans med teamet på Fiskarhedenvillan har vi under fem år digitaliserat hela säljprocessen. Från första besök på hemsidan till affär. Just nu jobbar vi med processen från affär till inflyttning, något alla som byggt hus vet är avgörande för upplevelsen, säger Daniel Lindstedt, digital strateg på Haus.

Aftonbladets hustest: https://bit.ly/3eFxn7t
Kolla in 5-plushuset Nocte: https://bit.ly/3nEMJgZ

Läs fler nyheter

En ny bild av Västerås

Kolla! Västerås har ett nytt platsvarumärke som vi varit med och tagit fram! Tack för förtroendet och tack alla som varit med i projektet.

In the Haus – Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vad som händer i Hauset och vilka trender vi ser i branschen just nu? Då ska du såklart prenumerera på oss! Kom igen, det är där det händer!

Julinsamling – Hjälp oss hjälpa fler!

Julen är en tuff period för många och med ett allt hårdare ekonomiskt klimat lär det här året knappast bli något undantag. Enligt Rädda Barnens senaste rapport lever närmare 4 000 barn i ekonomisk utsatthet – bara i Västerås.