24.04.23

16:40

Ny webbplats till Västerås Stadsmission

Västerås stadsmission driver verksamhet för människor i hemlöshet, missbruk och kriminalitet, för ungdomar och andra i behov av stöd i utsatta livssituationer och för människor i behov av sysselsättning. De driver också verksamheter som ger ekonomiskt överskott, till exempel en second hand-butik.

På webbplatsen har vi tillsammans med Stadsmissionen arbetat fram flera olika sätt att bidra till deras arbete för utsatta Västeråsare. Som besökare på webben ska det vara enkelt att både få stöd och ge stöd. Nu kan man som både företag och privatperson snabbt och enkelt bidra online genom att bli månadsgivare, ge bort gåvor, bli företagspartner och mycket mer.

Vill du också hjälpa till? Se hur du kan ge stöd här.

Läs fler nyheter

Sala fyller 400 år – och vi är med på kalaset!

För 400 år sedan kom Gustav II Adolf till Sala och gjorde officiellt den lilla västmanländska gruvorten till en stad. 398 år senare kom Sala kommun till oss med uppdraget att ta fram ett nytt platsvarumärke som skulle lanseras brett i samband med födelsedagsfirandet. Kul, tyckte vi och tog fram ett komplett kalas-kit för alla tänkbara festliga sammanhang.

Kreatörens guide till AI

”Med AI är vi alla kreatörer”. Som med mycket annat som hör AI-världen till är citatet såklart en sanning med modifikation. Men använt rätt kan dina AI-verktyg bli en utmärkt assistent och ett ypperligt kreativt bollplank, om inte annat.

Nya krav på prishistorik för e-handlare

Som ett steg mot att skapa en bättre, tryggare och mer transparent shoppingupplevelse kommer nu en ny lag som ställer krav på att e-handelsbutiker tillhandahåller prishistorik för de senaste 30 dagarna till sina kunder. Det betyder att företag tydligt måste visa vad en produkt kostat tidigare, för att på så sätt motverka prisfusk och falska reapriser.