24.06.20

05:55

Livv är live!

Livv är ett sånt där företag som verkar bakom kulisserna. Få vet nog om att de ens finns, men desto fler märker av deras existens. I korthet handlar deras erbjudande om att med hjälp av unika koncept och exklusiva produkter skapa trevligare helhetsupplevelser på alltifrån hotellkedjor till spaanläggningar.

Och för att nå ut till sina kunder vände sig Livv till oss för att få ett e-handelskoncept som bidrar med samma lyxiga känsla som produkterna de säljer. Så vi tog fram en elegant headless-lösning som gör det enkelt att koppla ihop och koppla på olika system och plattformar vid behov. Webben, som vi även designat och skapat innehåll till, är byggd i WordPress och integrerad med såväl webshopen som deras affärssystem Monitor.

Det gör att vi, när vi tillsammans med Livv snart även sjösätter den finska och norska motsvarigheten, enkelt kan koppla ihop all produktdata och bara uppdatera gränssnittet för att passa den lokala marknaden. Snyggt, smidigt och modulärt.

Läs fler nyheter

Rekordmånad!

Maj var något av en rekordmånad för oss. Hela elva nya webbprojekt lanserades under månaden – några riktiga bjässar och några lite mindre.

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna.

En ovanlig utflykt!

Sala Silvergruva är en otrolig plats som alldeles för få känner till. Dessutom associerar de flesta platsen enbart med själva gruvan.