24.04.23

16:45

Nu digitaliserar vi vården!

Det är kanske inte alla som vet det, men sedan nästan ett år tillbaka har vi mejslat fram ett nytt affärsområde som fokuserar på att utveckla digitala verktyg åt vården. Tack vare att vi har experter inom såväl UX som systemutveckling och -arkitektur har vi all den tekniska kompetens som krävs. Dessutom vet vi att segdragen administration tenderar att äta upp en massa värdefull tid för vårdpersonalen – tid som de istället skulle kunna lägga på det de gör allra bäst, nämligen att erbjuda god vård. Men det var först när vi kom i kontakt med Lars som alla pusselbitar hamnade på plats. Lars har jobbat med affärs- och verksamhetsutveckling inom vården sedan 2007, vilket blev en match made in heaven när han träffade våra tech-hjältar.

Läs mer om vårt erbjudande här eller hör av dig direkt till Lars på lars.ronnlov@haus.se.  

Läs fler nyheter

Sala fyller 400 år – och vi är med på kalaset!

För 400 år sedan kom Gustav II Adolf till Sala och gjorde officiellt den lilla västmanländska gruvorten till en stad. 398 år senare kom Sala kommun till oss med uppdraget att ta fram ett nytt platsvarumärke som skulle lanseras brett i samband med födelsedagsfirandet. Kul, tyckte vi och tog fram ett komplett kalas-kit för alla tänkbara festliga sammanhang.

Kreatörens guide till AI

”Med AI är vi alla kreatörer”. Som med mycket annat som hör AI-världen till är citatet såklart en sanning med modifikation. Men använt rätt kan dina AI-verktyg bli en utmärkt assistent och ett ypperligt kreativt bollplank, om inte annat.

Nya krav på prishistorik för e-handlare

Som ett steg mot att skapa en bättre, tryggare och mer transparent shoppingupplevelse kommer nu en ny lag som ställer krav på att e-handelsbutiker tillhandahåller prishistorik för de senaste 30 dagarna till sina kunder. Det betyder att företag tydligt måste visa vad en produkt kostat tidigare, för att på så sätt motverka prisfusk och falska reapriser.