24.07.22

14:37

Nu digitaliserar vi vården!

Det är kanske inte alla som vet det, men sedan nästan ett år tillbaka har vi mejslat fram ett nytt affärsområde som fokuserar på att utveckla digitala verktyg åt vården. Tack vare att vi har experter inom såväl UX som systemutveckling och -arkitektur har vi all den tekniska kompetens som krävs. Dessutom vet vi att segdragen administration tenderar att äta upp en massa värdefull tid för vårdpersonalen – tid som de istället skulle kunna lägga på det de gör allra bäst, nämligen att erbjuda god vård. Men det var först när vi kom i kontakt med Lars som alla pusselbitar hamnade på plats. Lars har jobbat med affärs- och verksamhetsutveckling inom vården sedan 2007, vilket blev en match made in heaven när han träffade våra tech-hjältar.

Läs mer om vårt erbjudande här eller hör av dig direkt till Lars på lars.ronnlov@haus.se.  

Läs fler nyheter

En identitet som står ut

När Visma-koncernen gick från ett Branded House till ett House of Brands behövde de hjälp att identifiera, gestalta och lyfta sina bolags identiteter och erbjudanden.

Hur tillgängliga är Sveriges största e-handlar?

Om ett år träder det nya tillgänglighetsdirektivet i kraft. Det innebär att alla e-handlar måste uppfylla WCAG-kraven som säkerställer att alla användare kan ta del av och nyttja en webbplats.

Vad tycker dina målgrupper om dig?

För tredje året i rad har vi nu genomfört Västmanlandsbarometern – varumärkesundersökningen för företag och organisationer som har sin huvudsakliga marknad i Västmanland.