24.07.23

03:42

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna. Men han är samtidigt också ansiktet utåt för vårt senaste erbjudande, det vi kallar leads-matchning. Kort och gott handlar pilotprojektet om att hitta, kontakta och boka in ett första möte med de kunder som just nu är intresserade av just det du erbjuder. 

Det fungerar som så att vi utgår ifrån din kunskap om dina kunder för att bygga upp en så kallad ICP (ideal customer profile). Utifrån den sammanställer vi en lista med alla potentiella kontakter du skulle kunna nå ut till. I nästa steg sätter vi upp ett system som hjälper oss att komma ut till rätt personer på rätt sätt och därigenom boka in ett möte. Där du sedan får möjlighet att work your magic, så att säga.  

Visst låter det spännande? Passa på att säga hej och välkommen till Dennis – och fråga ut honom om hur vi kan optimera er business!

Läs fler nyheter

En identitet som står ut

När Visma-koncernen gick från ett Branded House till ett House of Brands behövde de hjälp att identifiera, gestalta och lyfta sina bolags identiteter och erbjudanden.

Hur tillgängliga är Sveriges största e-handlar?

Om ett år träder det nya tillgänglighetsdirektivet i kraft. Det innebär att alla e-handlar måste uppfylla WCAG-kraven som säkerställer att alla användare kan ta del av och nyttja en webbplats.

Vad tycker dina målgrupper om dig?

För tredje året i rad har vi nu genomfört Västmanlandsbarometern – varumärkesundersökningen för företag och organisationer som har sin huvudsakliga marknad i Västmanland.