24.06.20

02:38

E-handel 3.0

Har du stött på begreppet ”headless” när det snackas e-handel? Kort sagt innebär det att man separerar själva e-handelssystemet och affärsprocesserna från webbutikens frontend och design. På så sätt kan du anpassa kundupplevelsen och få den precis som du vill ha den – istället för att behöva hålla dig till handelsplattformens snäva ramar.

För köpbeteendet håller på att genomgå en förändring. Hur man näthandlar till vardags smittar av sig på hur man inom yrkesrollen sedan gör inköp till företaget, vilket i sin tur gör att man ställer allt högre krav på smidiga orderprocesser och enkla gränssnitt. Och här finns det förstås också ett glapp. B2B-företag sitter generellt sett på betydligt större och mer komplexa utmaningar än B2C-dito. Besluten fattas på andra sätt och tar ofta längre tid och inköpen är inte sällan avtalsstyrda. Kraven blir med andra ord högre på e-handelslösningen som måste kunna leverera på en hel rad olika parametrar.

Som du kanske förstår ligger det här oss ganska varmt om hjärtat. Vi gillar utmaningar. Vi gillar de där komplexa projekten med kunder som är ute efter mer än den vanliga standardlösningen. Företag som vill effektivisera – och kanske även automatisera – sina interna processer med till exempel orderhantering, korta sina säljcykler och enklare ta sig in på nya marknader. Det gillar vi.

Och därför jobbar vi med en plattform som är extremt flexibel och ger dig total kreativ frihet att anpassa gränssnittet efter dina behov och önskemål. Därför jobbar vi med det som brukar kallas modulär arkitektur, som gör det enklare att underhålla och integrera med ditt affärssystem – utan att låsa dig till en leverantör eller ett system.

Låter det intressant? Eller låter det som grekiska?
Oavsett så borde du prata med Jonas (jonas.landgard@haus.se). Han svarar gärna på alla dina frågor över en kaffe.

Läs fler nyheter

Rekordmånad!

Maj var något av en rekordmånad för oss. Hela elva nya webbprojekt lanserades under månaden – några riktiga bjässar och några lite mindre.

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna.

En ovanlig utflykt!

Sala Silvergruva är en otrolig plats som alldeles för få känner till. Dessutom associerar de flesta platsen enbart med själva gruvan.