24.05.17

15:06

Viktoria Brandel till Haus Strategy

Haus Strategy har rekryterat Viktoria Brandel som ny strateg och säljansvarig. Hon ansluter den 1 augusti från en tjänst som kreativ projektledare för Mälarporten, ett av Västerås största stadsbyggnadsprojekt genom tiderna.

Viktoria Brandel har tidigare varit marknadschef på bredbandsbolag, jobbat med kompetensutveckling inom marknad, försäljning och crm och har även varit crm- och försäljningschef inom Bonnierkoncernen.

– Viktoria kommer tillföra kompetens och erfarenheter från ledande roller inom organisationsutveckling, projektledning, sälj, kommunikation och marknadsföring. Precis vad vi och våra kunder behöver, säger Magnus Holby, affärschef för Haus Strategy.

– Jag brinner för strategifrågor och strategiprocesser. Det ska bli väldigt spännande att bidra till utvecklingen av Haus Strategy och att hjälpa organisationer i förändring, säger Viktoria Brandel.

Läs fler nyheter

Hur skriver du egentligen?

Trots att det faktiskt varit lagstadgat sedan 2009 är det långt ifrån alla som har koll på vad klarspråk faktiskt innebär. Eller att lagen överhuvudtaget finns. Kanske till viss del eftersom riktlinjerna är just riktlinjer och lämnar en hel del utrymme för tolkning. Kanske för att språk är så levande och mångfacetterat att det sällan bara finns ett sätt att uttrycka någonting på. Men det finns såklart saker att ta fasta på, principer att ha med dig när du skriver och som förhoppningsvis kan göra både ditt arbete och din färdiga text lite enklare. Eller ”vårdad, enkel och begriplig” som Språklagen skulle ha uttryckt det.

This is where boring comes to die

Nu släpper vi äntligen den nya webbplatsen och det nya kommunikationskonceptet för Member 24. Till skillnad från konkurrenterna – som pratar om träningsglädje – så handlar Member 24:s berättelse om Unboring gyms. Design, inredning, väggar och golv. Vikter, träningszoner och ett brett utbud av maskiner. Gym som är inspirerande och får medlemmarna att komma tillbaka. Igen och igen.
Det nya kampanjmaterialet innehåller också en oväntad och spännande voice-over. Känner du igen vem det är? Eller, är det verkligen han?
Spana in den nya webben på member24.se.

Är din webbsida verkligen till för alla? 

Nästa sommar kommer det nya Tillgänglighetsdirektivet, en lag som skärper kraven på webbplatsers tillgänglighet. Och eftersom den påverkar en hel rad olika branscher tänkte vi att det var dags för en snabblektion i WCAG.