23.12.01

09:01

Viktoria Brandel till Haus Strategy

Haus Strategy har rekryterat Viktoria Brandel som ny strateg och säljansvarig. Hon ansluter den 1 augusti från en tjänst som kreativ projektledare för Mälarporten, ett av Västerås största stadsbyggnadsprojekt genom tiderna.

Viktoria Brandel har tidigare varit marknadschef på bredbandsbolag, jobbat med kompetensutveckling inom marknad, försäljning och crm och har även varit crm- och försäljningschef inom Bonnierkoncernen.

– Viktoria kommer tillföra kompetens och erfarenheter från ledande roller inom organisationsutveckling, projektledning, sälj, kommunikation och marknadsföring. Precis vad vi och våra kunder behöver, säger Magnus Holby, affärschef för Haus Strategy.

– Jag brinner för strategifrågor och strategiprocesser. Det ska bli väldigt spännande att bidra till utvecklingen av Haus Strategy och att hjälpa organisationer i förändring, säger Viktoria Brandel.

Läs fler nyheter

En ny bild av Västerås

Kolla! Västerås har ett nytt platsvarumärke som vi varit med och tagit fram! Tack för förtroendet och tack alla som varit med i projektet.

In the Haus – Nyhetsbrev

Är du nyfiken på vad som händer i Hauset och vilka trender vi ser i branschen just nu? Då ska du såklart prenumerera på oss! Kom igen, det är där det händer!

Julinsamling – Hjälp oss hjälpa fler!

Julen är en tuff period för många och med ett allt hårdare ekonomiskt klimat lär det här året knappast bli något undantag. Enligt Rädda Barnens senaste rapport lever närmare 4 000 barn i ekonomisk utsatthet – bara i Västerås.