Haus söker W-folk x 3! Webbprojektledare, webbutvecklare och webbproducent

Haus Tech behöver växa, så vi undrar om det finns någon där ute som vill jobba hos oss? Är du den som kan passa någon av rollerna nedan eller känner du någon som är det, dela gärna, och/eller skicka in din ansökan till oss omgående, samtliga med placering i Västerås. Vi letar just nu efter nyfikna:

Webbprojektledare

Vi letar efter en webbprojektledare. Som en del i webbteamet på Haus Tech kommer du vara med och leverera högklassiga webbplatser och förfina arbetsprocessen för bästa webbleverans.

Du har erfarenhet från flera större webbprojekt och har minst fem års erfarenhet från arbete på reklambyrå, digital byrå eller webbyrå.
Du är van att hålla ordning på arbetsgrupper, kunder, uppdrag och leverantörer och gillar att lösa stora och små uppgifter både i långa och korta projekt. Du är en positiv person som brinner för att få alla detaljer att fungera, från planering och produktion till leverans. Har du stenkoll på sitemaps och wireframes? Perfekt. Har du också koll på WordPress och Elementor? That's gold Jerry - Gold.

Webbproducenter

Som webbproducent hos oss jobbar man i WordPress med Elementor som Pagebuilder. Du behöver inte kunna koda, men behöver förstå hur en webbplats fungerar. Antingen kommer du från design-hållet eller från innehåll/contentproduktion, gärna inom digitala kanaler. En webbproducent tar över då det finns en plan för webbplatsen och kan sedan ofta producera hela webbplatsen själv, utan programmering. Att prata med våra kunder gör du dagligen i denna roll. Men i vissa fall behövs funktioner som behöver programmeras och då finns tillgång till webbutvecklare.

Webbutvecklare

En webbutvecklare hos oss jobbar med att stötta webbproducenterna (läs ovan) i deras jobb i att producera webbplatserna. Webbutvecklaren skapar inga sidor eller fyller dem med innehåll, utan bygger de funktioner som inte går att göra direkt i Elementor. Det kan handla om små anpassningar i form av nya widgets, eller större integrationer till externa system och e-handel. Du som söker ska kunna WordPress och har med fördel erfarenhet av WooCommerce.

Du som söker får gärna utgå från våra behov ovan och berätta med vilken eller vilka kompetenser som du kan bidra med.

Om du är intresserad så hör av dig till jobb@haus.se. 

Kort om Haus

På Haus finns det alltid utrymme för det roliga. Vi jobbar gärna hårt men sällan övertid.

Haus är en kommuniaktionsbyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Byrån har drygt 30 anställda inom tre affärsområden. Nu är det vi på det digitala affärsområdet som söker folk. Några av våra uppdragsgivare är LimeTravel, Falu Rödfärg, Hemglass, Fibra, Fiskarhedenvillan, Kokpunkten och Member 24. Vi erbjuder våra kunder:

  • Digital strategier med fokus på sälj och konvertering
  • Webbproduktion – Kompletta webbplatser/e-handel/intranät. (UX-design, programmering, innehållsproduktion)
  • Digitala verktyg  - kundspecifika webbaserade verktyg för att öka försäljning.
  • Webbsupport i realtid
Johan Tervald

Johan Tervald

Growth Manager