24.04.23

16:40

member24 logo

Sant eller falskt?

Veganskt protein gör dig starkare än animaliskt! Pre workout är farligt! Världens starkaste man äter 8 000 kalorier om dagen! Det är farligt att träna när du är förkyld!

Är det sant … eller är det falskt?

Med hjälp av dramatiska påståenden stoppar ”Sant eller falskt” scrollandet på Facebook och avvärjer hoppa över annons-klicken på YouTube.

I programserien slår gymkedjan Member 24 hål på myter i gymvärlden – och bekräftar sanningar! Till sin hjälp bjuder de in experter inom olika områden, allt från läkare till psykologer och näringsfysiologer, så att vi verkligen får reda på hur det ligger till.

Programledare är David Haroun, PT, författare och välkänd träningsprofil på TikTok. Avsnitten spelas in på gymen och går som annonser på de orter där gymkedjan finns.

member24 kampanj

Vem bryr sig om Member 24?

Så hur kan vi få de som tränar på andra gym att bry sig om Member 24? Vad engagerar? Hur kan vi bygga en relation En noggrann research om vad som diskuteras och trendar i träningsforum och googlesökningar visade tydligt att det cirkulerar en stor mängd myter och halvsanningar kring träning och hälsa.

Det kreativa teamet fick till uppgift att skapa ett format där Member 24 kunde reda ut frågorna – och bygga upp ett innehåll som både erfarna och nybörjare kunde vara nyfikna på.

Genom att distribuera innehållet på ett kostnadseffektivt sätt via Youtube kan nu Member 24 bygga kännedom och relationer året runt, helt oberoende av bindningstider på befintliga medlemskap. När målgruppen sedan är i marknaden för att förnya sitt gymkort så har Member 24 etablerats på kartan över valbara och attraktiva aktörer.

Memer24 sant eller falskt
Spela videoklipp

Member 24

Annat kul
vi gjort