Produktionsledare till Haus kontor i Stockholm

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större byråerna i Sverige med 35 medarbetare inom tre affärsområden. Några av våra uppdragsgivare är NetOnNet, Hemglass, Bauhaus, Falu rödfärg, Trafikverket, Tillväxtverket, Fiskarhedenvillan med flera.

Nu söker vi en skicklig och ambitiös produktionsledare som ska förstärka vårt team i Stockholm. Vi tror att du har en produktionsledarutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet från byråvärlden och vill nu ta nästa steg, personligt och karriärmässigt. Utöver din roll som produktionsledare för några av våra största kunder kommer du även att ha ansvar för planering och arbetsfördelning i din grupp.

Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har en produktionsledarutbildning eller motsvarande från tex Berghs eller liknande inriktning på universitet/högskola och några års erfarenhet från arbete på reklambyrå, digital byrå eller webbyrå.

Du är van att hålla ordning på arbetsgrupper, kunder, uppdrag och leverantörer och gillar att lösa stora och små uppgifter både i långa och korta projekt. Service, engagemang och ett bra kundbemötande är väldigt viktigt. Du är en positiv person som brinner för att få alla detaljer att fungera, från planering och produktion till leverans. Du vet också att roliga projekt ger bättre resultat och anstränger dig därför hårt för att bidra till en skön stämning på jobbet.

Hos Haus får du stort ansvar och många möjligheter till utveckling och om du, precis som vi, brinner för att hjälpa våra kunder att nå sina mål, så kan du gå hur långt som helst.

Ansvar

  • Ansvarig produktionsledare för ett antal av våra kunder
  • Planering, styrning, budgetering och uppföljning av kundprojekt
  • Övergripande planering och arbetsfördelning
  • Att skapa och underhålla goda relationer med våra uppdragsgivare
  • Bidra till utvecklingen av våra processer och arbetsmetoder
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Att självständigt utveckla din kompetens som produktionsledare
  • Att bidra till en skön stämning och att ha superkul på jobbet!

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@haus.se senast 8 juli så bokar vi ett möte och pratar ihop oss om allt känns rätt!

Robert Brodén

Robert Brodén

VD