24.07.23

03:32

webbyrå Örebro

Vi är en webbyrå i Örebro som designar och utvecklar säljdrivande, responsiva webbplatser som bygger starkare användarupplevelser och driver konvertering. Vårt kunnande och tjänster kommer förvandla din webb till din nästa säljare.

Förarbete

Strategi

Våra processer guidar er genom den viktigaste delen av ert webbprojekt: förarbetet. Förvandla era visioner till verklighet genom inspirerande workshops, där vi tillsammans definierar syftet med er hemsida och vilken funktion den ska fylla för era besökare.

Wireframes

Innan vi bygger, visualiserar vi med wireframes exakt hur din webbsida kommer att fungera, vilket säkerställer en intuitiv användarupplevelse och en smidig utvecklingsprocess. Investerar du i wireframes, investerar du i framgång.

Designinriktning

Designinriktning är själen i ditt webbprojekt. En genomtänkt designinriktning sätter tonen för hur besökare uppfattar ditt varumärke och engagerar sig med ditt innehåll - och skillnaden mellan en webbplats folk besöker och en de kommer ihåg. 

Webbdesign

UX-design

UX – användarupplevelsen – är kärnan i framstående webbprojekt. I en digital värld full av alternativ är en överlägsen UX det som sätter dig före konkurrenterna. 

UI-design

I en digital värld är en välutformad UI ditt varumärkes bästa första intryck. UI-design är ditt webbprojekts ansikte utåt och avgör hur smidigt och intuitivt användarna interagerar med din webbplats. 

Prototyping

Klickbara prototyper är länken som skapar en förståelse och förebygger missförstånd mellan beställare och leverantör.

Tänk dig möjligheten att 'känna' din webbplats innan den ens är byggd. Med prototyping går vi från idé till perfektion på nolltid!

Webbproduktion

WordPress

WordPress står för flexibilitet, skalbarhet och användarvänlighet. WordPress är helt enkelt anpassningsbart till varje företags unika behov.

Lätt att använda, fylld med potential – WordPress är valet som står över resten!

Elementor

Vi bygger alltid med den ultimata sidbyggaren som lyfter ditt webbprojekt till nya höjder. Medan traditionella teman kan kännas inlåsta, ger Elementor dig friheten att skapa utan begränsningar.

Ingen kodning krävs och du ser varje designändring i realtid. 

E-handel

Med vår djupa kunskap och erfarenhet bygger vi en onlinebutik som inte bara säljer, utan också stärker ditt varumärkes identitet.

Tillsammans gör vi din e-handel till mer än bara en butik.

Efter lansering

Reaktiv Support

Med vårt ticketbaserade supportsystem garanterar vi snabba svarstider och en kostnadseffektiv hantering. När du växer, är vi din bästa följeslagare.

Optimering

En webbplats utan mätning är som att navigera utan kompass! Genom noggrann mätning och optimering får vi insikt i vad som verkligen fungerar och stärker din digitala närvaro. 

Drift & förvaltning

Drift och förvaltning är inte bara underhåll; det är avgörande för att hålla din webbplats snabb, säker och i takt med digitala trender.

V säkerställer att din webbplats ständigt imponerar och levererar. 

En webbplats med lång hållbarhet.

Ny hemsida

Vi använder den senaste tekniken för att du som marknadförare ska kunna vara fri att skapa innehåll till din hemsida snabbt, enkelt och elegant. Vi bygger webbplatser för besökarna – och för dig. Så att du enkelt kan optimera kampanjer, skruva på budskap och låta kreativiteten flöda.

Integration & utveckling

Kundspecifika lösningar, konfiguratorer, webb-applikationer och API-integrationer mot tjänster och affärssystem.

Från strategi till pixelperfektion

Haus Web har experter inom ett webbprojekts alla faser. Från strategi och struktur och UX / UI till webbproduktion och konvertering.

SEO

Med rätt SEO-strategi placerar vi dig i rampljuset, attraherar rätt publik och förvandlar besökare till lojala kunder.

En proaktiv partner

Drömmer du om en proaktiv partner för din webbplats och digitala marknadsföring? Vårt aftercare-team har ett öga på horisonten och ett på nästa steg. Vi synkroniserar våra insatser med dina marknadsaktiviteter, allt för att säkerställa att dina digitala- och marknadsföringsmål går i hand i hand.

WCAG

WCAG står för mer än bara riktlinjer; det är din bro till en inkluderande digital närvaro. Med WCAG säkerställer du att din webbplats är öppen och tillgänglig för alla, vilket både breddar din publik och speglar ett medvetet varumärke. I en inkluderande värld blir ditt webbprojekt inte bara relevant, utan också universellt välkomnande.

Stay Local

Haus Web – en webbyrå i Örebro

Prata webb med Johan

Boka in 30 minuter när det passar dig

Johan Tervald
Affärsområdeschef Web
johan@haus.se
070 730 05 27

Prata webb med Johan

Boka in 30 minuter när det passar dig

Johan Tervald
Affärsområdeschef Web
johan@haus.se
070 730 05 27

Besök några webbar vi byggt i Örebro med omnejd

Smartmediasolutions
Plantvision
Eurocommercial
Hemglass
Member24
VästmanlandsTeater
Quintus Technologies
Prison Island
Fibra
Unique