24.05.17

15:04

Överlägsen shoppingupplevelse med headless e-handel

Ge dina kunder en överlägsen shoppingupplevelse och maximera din försäljningspotential med kraftfull headless e-handel. 

Headless e-handel

Headless e-handel är den senaste trenden inom e-handelsvärlden. Genom att separera frontend från backend får du oöverträffad flexibilitet och möjlighet att anpassa din e-handelsupplevelse på ett sätt som tidigare var otänkbart. Det betyder att du kan erbjuda dina kunder en otroligt responsiv och skräddarsydd shoppingupplevelse som verkligen sticker ut från mängden.

Smidig e-handel

Open Source

Vår opensource headless e-handelslösning är licensfri och fullständigt anpassningsbar för att passa din varumärkesidentitet och dina specifika krav.


Skalbarhet

Vår headless plattform är utformad med skalbarhet i åtanke. Oavsett om du är ett växande företag eller stor inom e-handel, kan vår lösning växa med dig och möta dina behov.

Valuta och språkstöd

Väx på nya marknader utan språk eller valutahinder.

Säkerhet

Vi tar säkerhet på största allvar. Vår headless e-handelsplattform är byggd med de senaste säkerhetsfunktionerna för att skydda dina kunders data och din verksamhet.

Kundsupport

Vi är stolta över vår överlägsna kundsupport. Vårt dedikerade supportteam finns alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Låga kostnader

Kompetenta e-handelssystem har en tendens att dra iväg kostnadsmässigt med höga licensavgifter och att man blir fast i leverantörens produkt-roadmap. Med vår lösning kan du hålla din cost of ownership nere, och få ett system anpassat till din verksamhet.

Boka
en
video
kaffe
och
ett
gott
snack

Kan bli
så nyttigt!

Prata headless e-handel med Johan

Boka in 30 minuter när det passar dig

Johan Tervald
Affärsområdeschef Web
johan@haus.se
070 730 05 27

Prata headless e-handel med Johan

Boka in 30 minuter när det passar dig

Johan Tervald
Affärsområdeschef Web
johan@haus.se
070 730 05 27