24.04.23

16:43

Haus växer med flera nya affärsområden. Nu startar vi en SEO-byrå och söker en erfaren SEO-specialist som vill driva den tillsammans med oss.

Idag har Haus fem specialiserade affärsområden och flera nya verksamheter drar igång under 2022. Till vår nya SEO-byrå letar vi efter dig som som lever med SEO om dagarna. Du är en senior SEO-specialist och vill ha lite draghjälp för att ta steget till att driva en egen verksamhet. Vi tror att du arbetar på någon av Sveriges ledande SEO-byråer eller är SEO-ansvarig på ett företag.

Om rollen

Hos oss blir du en del av koncernledningsgruppen och är på en och samma gång chef och försäljningsansvarig för SEO-verksamheten. Du ansvarar för SEO-teamet och leder de projekt och program vi genomför tillsammans med uppdragsgivarna.

Haus plattform för entreprenörer

I Hauskoncernen är du affärsområdeschef och ingår i koncernledningsgruppen. Bolagiseras affärsområdet blir du delägare tillsammans med oss. Varje affärsområde stöttas med allt från HR, marknadsföring, försäljning, ekonomi, IT, företagsledning och lokaler och och mycket mer. Vi tar hand om allt som hindrar Sveriges främsta kommunikationsspecialister från att starta eget. Tillsammans kan vi kan åstadkomma mycket mer än på egen hand.

Om Haus

Haus är en kommunikationskoncern med fem specialiserade affärsområden; Grow, Society, Webb, Tech och Strategy. Utöver dessa har vi Invst – där vi investerar i idéer utanför kommunikationssektorn. Idag omsätter koncernen cirka 60 miljoner kronor. Nyfikenheten är vår viktigaste drivkraft. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi effektiv kommunikation som ökar försäljning, bygger starka varumärken och bidrar till samhällsutveckling. Bland kunderna finns Netonnet, Bauhaus, Hemglass, Axfood/Snabbgross, Fiskarhedenvillan, Energimyndigheten och många fler.

Ta kontakt med oss

Open Haus

Max filstorlek: 128 MB.