24.05.17

15:09

Hauskoncernen expanderar kraftigt. Nu startar vi en contentbyrå och söker efter rätt entreprenör att driva den med.

Idag har Haus fem specialiserade affärsområden och flera nya verksamheter drar igång under 2022. Vår nya contentbyrå kommer att arbeta med ett redaktionellt förhållningssätt och använda hela den journalistiska verktygslådan för att skapa engagerande kommunikation.

Vi söker nu en entreprenör med erfarenhet av att leda redaktioner/nyhetsteam, behärskar nyhetsvärdering och är van att skapa berättelser som engagerar och driver trafik. Vi tror att du arbetar som redaktions- eller nyhetschef, eller att du är chef för en ledande contentbyrå eller ett inhouseteam hos ett företag.

Om rollen

Hos oss blir du affärsområdeschef och en del av koncernledningsgruppen. Du är chef och försäljningsansvarig för din verksamhet. Du är djupt involverad i den dagliga verksamhet och i program, projekt och produktioner för våra uppdragsgivare. I din roll ansvarar du för allt från uppstart, planering och implementering till strategiutveckling och rapportering.

Haus plattform för entreprenörer

I Hauskoncernen är du affärsområdeschef och ingår i koncernledningsgruppen. Bolagiseras affärsområdet blir du delägare tillsammans med oss. Varje affärsområde stöttas med allt från HR, marknadsföring, försäljning, ekonomi, IT, företagsledning och lokaler och och mycket mer. Vi tar hand om allt som hindrar Sveriges främsta kommunikationsspecialister från att starta eget. Tillsammans kan vi kan åstadkomma mycket mer än på egen hand.

Om Haus

Haus är en kommunikationskoncern med fem specialiserade affärsområden; Grow, Society, Webb, Tech och Strategy. Utöver dessa har vi Invst – där vi investerar i idéer utanför kommunikationssektorn. Idag omsätter koncernen cirka 60 miljoner kronor. Nyfikenheten är vår viktigaste drivkraft. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi effektiv kommunikation som ökar försäljning, bygger starka varumärken och bidrar till samhällsutveckling. Bland kunderna finns Netonnet, Bauhaus, Hemglass, Axfood/Snabbgross, Fiskarhedenvillan, Energimyndigheten och många fler.

Ta kontakt med oss

Open Haus

Max filstorlek: 128 MB.