24.10.18

09:13

Stora förpackningar. Stora lanseringar.

Vi älskar en bra lansering – och när Snabbgross Club slog upp portarna till sin 10:e butik, var vi med hela vägen. Denna gång är det Halmstad som kan skatta sig lyckliga. Konceptet? Som medlem i Snabbgross Club får du tillgång till riktigt stora förpackningar till riktigt små priser. Inför lanseringen har vi sett till att Halmstad inte kan missa nyheten, med allt från filmer och DOOH till radio, DR, printannonser och dessutom ett samarbete med Halmstads BK. Vi tänkte stort helt enkelt!

Läs fler nyheter

Ready, set, GLOW!

Du som haft vägarna förbi Centralen i Stockholm de senaste veckorna har med största sannolikhet märkt att nästan varenda yta fullkomligt tagits över av skönhetsjätten Lyko.

B2B-influencers – här för att stanna

Idag lyssnar vi mer på influencers än på någon annan. Rekommendationer har blivit en av de mest pålitliga källorna, vilket påverkar allt från politik och mediers rapportering till – självklart – marknadsföring.

Content leadership as
a service är här

B2B-marknadsföringen förändras i grunden. En ny generation B2B-köpare gör 70 procent av kundresan digitalt på egen hand innan de tar kontakt med intressanta leverantörer. Säljcykeln börjar alltså mycket tidigare, share of voice och kännedom blir ännu viktigare.