24.10.18

09:02

Vi hjälper dig hitta dina kunder

Har du träffat Dennis? Om han inte är bekant är det egentligen inte så konstigt, hans jobb sker framför allt bakom kulisserna. Men han är samtidigt också ansiktet utåt för vårt senaste erbjudande, det vi kallar leads-matchning. Kort och gott handlar pilotprojektet om att hitta, kontakta och boka in ett första möte med de kunder som just nu är intresserade av just det du erbjuder. 

Det fungerar som så att vi utgår ifrån din kunskap om dina kunder för att bygga upp en så kallad ICP (ideal customer profile). Utifrån den sammanställer vi en lista med alla potentiella kontakter du skulle kunna nå ut till. I nästa steg sätter vi upp ett system som hjälper oss att komma ut till rätt personer på rätt sätt och därigenom boka in ett möte. Där du sedan får möjlighet att work your magic, så att säga.  

Visst låter det spännande? Passa på att säga hej och välkommen till Dennis – och fråga ut honom om hur vi kan optimera er business!

Läs fler nyheter

Ready, set, GLOW!

Du som haft vägarna förbi Centralen i Stockholm de senaste veckorna har med största sannolikhet märkt att nästan varenda yta fullkomligt tagits över av skönhetsjätten Lyko.

B2B-influencers – här för att stanna

Idag lyssnar vi mer på influencers än på någon annan. Rekommendationer har blivit en av de mest pålitliga källorna, vilket påverkar allt från politik och mediers rapportering till – självklart – marknadsföring.

Stora förpackningar. Stora lanseringar.

Vi älskar en bra lansering – och när Snabbgross Club slog upp portarna till sin 10:e butik, var vi med hela vägen.