E-handel

Drömmer du också om att tjäna pengar i sömnen? Då har du kommit rätt!

Vi utvecklar din affärsidé, från koncept till färdig e-handel.

Haus har lång erfarenhet av att bygga framgångsrika e-handelslösningar och vårt fokus är alltid på dina affärer. Målsättningen är att leverera en snygg, snabb och smart e-handel med flexibel design och funktionalitet utifrån dina behov. Detta kan vi åstadkomma efter år av att driva tillväxt tillsammans med våra kunder. Som kund hos Haus får du del av vår erfarenhet och kunskap.

Vi har tillsammans med många av våra kunder arbetat hårt för att de ska nå framgång på nätet. Det handlar om allt från enkla nystartade webbutiker till större komplexa system. För själva webbshopen handlar det till stor del om att skapa en bra kundupplevelse i form av en enkel och trygg köpprocess.

e-handel

E-handel är mer än bara en plattform

För oss är e-handel mer än en snygg design och en bra plattform. Även om de är byggstenar i en framgångsrik e-handelssatsning krävs mycket mer. Vi ser e-handel som ett övergripande koncept som består av många delar, inklusive analys, design, affärsidé, marknadsföring, teknik mm.

Vi arbetar tillsammans med dig som kund på förstudie, produktion, uppföljning och drift av din e-handel. Under förstudien analyserar vi din affärsidé, designar koncept och grafik för din e-handel. Sen producerar vi din e-handel i en agil och iterativa process där du är med i varje steg och kan påverka det som händer. När din e-handel är lanserad assisterar vi med uppföljning och kontinuerlig övervakning och optimering. Vi erbjuder också alla våra kunder att ta hand om driften av webbplatser och e-handel samt en dedikerad helpdesk.

Mobilanpassad e-handel

Alla webbplatser vi bygger idag är responsiva. Det betyder att de automatiskt anpassar sig till de enheter som besökarna använder. Oavsett skärmstorlek och webbläsare ska besökare ha en enhetlig användarupplevelse.

För din e-handel innebär det att dina kunder kan lägga beställningar lika enkelt från dator som smartphone och surfplatta.