Moderna

Säljdrivande

webbplatser

Låt oss förvandla din webb till din bästa säljare. Vi bygger dynamiska och lättarbetade webbplatser optimerade för att marknadsföra och sälja dina produkter och tjänster.

Förvandla din webb till din bästa säljare. Vi bygger dynamiska webbplatser optimerade för att marknadsföra och sälja dina produkter och tjänster.

Fullt optimerad webb.

Varje webbplats vi bygger är designad för att sticka ut från konkurrenterna. Samtidigt är de optimerade för snabb sidladdning och bästa möjliga användarupplevelse.

boka en
Digital blind date

Boka en tid som passar dig för en digital blind date

- eller kom upp på kontoret på en finkaffe!

Evoko

Innovatörerna bakom hur moderna kontor hanterar bokningar av mötesrum och kontorsplatser.

UX

UI

Mobil

Brand

Prison Island

Europas häftigaste upplevelsecenter med fångarna på fortet-känsla

Webb

UX

Branding

Hemglass

Sveriges närmaste glass.

Webb

Utveckling

Animation

Member24

Träning dygnet runt. Sverige runt.

Digital strategi

Branding

Webb

Gratis webbgenomgång

Enkla att använda.
Enkla att uppdatera.

Vi använder den senaste tekniken för att du som marknadförare ska kunna vara fri att skapa innehåll snabbt, enkelt och elegant. Vi bygger webb för besökarna - och för dig. Så att du enkelt kan optimera kampanjer, skruva på budskap och låta kreativiteten flöda.

Experter på WordPress

Vi utvecklat en mängd webbplatser i WordPress - allt i från informationstäta till varumärkesbyggande till trafikdrivande. Ingen site är den andra lik - därför har vi valt att förlita oss på marknadens överlägset mest dynamiska och använda CMS.

Experter på Elementor

Istället för utvecklare så är det våra UX-specialister och UI-designers som är med och bygger våra webbplatser - hela vägen från idé till lansering.

Experter på WooCommerce

WooCommerce är en bra och stabil e-handelsplattform. Out of the box finns allt du behöver fören snygg, trygg och säker e-handel.

Webb utan kod - så det blir som det var tänkt.

De som bygger varumärkesbyggande och säljdrivande webbar ska vara de som brinner för varumärke och sälj. De som ser detaljerna ska också vara de som rättar till dem. Därför byggs våra webbplatser utan kod. Först då blir det som det var tänkt.

Från strategi till pixelperfekiton

Haus har experter inom ett webbprojekts alla faser. Från Strategi, struktur och UX till UI, teknisk produktion och konvertering.

Integration & utveckling

Jorå. Vi sitter på ett gäng riktigt vassa utvecklare också. Men vi använder dem där deras styrkor kommer till bäst användning i form av kundspecifika lösningar, webb-applikationer och integrationer mot era underliggande system.

Låt oss berätta vad vi kan göra för dig.
Johan Tervald
Projektledare, Haus Webb
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Haus_logo_vit