23.12.01

09:02

React-utvecklare

Om du är en utvecklare som tycker att stort kreativt utrymme, en frikostig kompetensutvecklingsplan och utmanande arbetsuppgifter i en lärande miljö är måsten för att du ska överväga att byta jobb så är du i gott sällskap. Det gör nämligen vi på Haus också!

Haus är en kommunikationsbyrå, det innebär att här jobbar människor med en mängd olika kompetenser, i olika åldrar och med olika bakgrund. I vårt team samlar vi allt från backend-utvecklare, UX-designers till reklamnissar och affärsstrateger.

Och det är helt enligt plan, för vi jobbar utifrån ett helhetsperpektiv i våra uppdrag och då är det viktigt att vi som kollektiv kan mycket om mycket och att alla är med och bidrar med insikter utifrån sitt perspektiv.

Som utvecklare på Haus jobbar du i vårt agila team för större kundprojekt. Vi tror att du är en väletablerad frontendutvecklare som älskar att ta dig an nya problem med ett kreativt sinne. Samtidigt har du ett moget säkerhetstänk och förstår vikten av att leverera med kvalitet.

Du sätter kunden främst, men vågar utmana “mindre briljanta” idéer, allt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Vi söker dig som

vill jobba i team och har flera års erfarenhet av systemutveckling i en agil miljö
pratar flytande javascript och React
gillar att ta till dig ny teknik och förmedla dina kunskaper till andra

Du får

skapa produkter och verktyg med stort kreativt utrymme
omväxlande och utmanande arbetsuppgifter
arbetsuppgifter som bara begränsas av dina färdigheter. Vill du ta ut svängarna? Med rätt argument – shoot!

Har du dessutom erfarenheter från agila processer, .NET, kan lite PHP, Laravel och Vue så bara måste vi ses.

Plats

I våra fina lokaler i centrala Stockholm eller Västerås. På distans? ja, varför inte.

Utöver ett tajt team med grymma kollegor och utmanande uppgifter erbjuder vi konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och tjänstepension.

Frågor? Prata med Jonas

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Jonas Landgård. Ansökan skickar du in här. Rekryteringen sker löpande så skjut inte upp det du kan göra idag.

Sök jobbet

Lediga jobb

Max filstorlek: 128 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.