Fördelen med en fullservicebyrå.

Söker du en samarbetspartner som hjälper dig att nå dina affärsmål med kommunikation? Oavsett om det är i egna, köpta eller förtjänade kanaler? Då ska du fortsätta att läsa.

Haus är en fullservicebyrå som hjälper dig från första byggstenen via strategin och genomförandet till resultatuppföljningen. Och gärna som samarbetspartner under lång tid.

Våra lösningar bygger på research, kreativitet och affärsmässighet. Vi är alltid på jakt efter att ge våra kunder största möjliga effekt för pengarna och vi tycker om att jobba med kunder som är beroende av kommunikation för att lyckas med sin verksamhet.

Vi har gjort en mängd framgångsrika insatser för olika typer av verksamheter. Lokalt, nationellt och internationellt. Receptet på vår gemensamma framgång består av en rad olika ingredienser. Och att vi gör vår läxa grundligt innan kommunikationen tar vid utgör den smakrika basen. Men kunskap, relevans, kreativitet, tålamod och mätbara effekter är förstås alla lika viktiga beståndsdelar i god kommunikation. I slutändan är det dock viktigast att du som uppdragsgivare känner vårt engagemang och upplever att vi strävar åt samma mål.

Helhet eller delar
Lika gärna som vi hjälper dig med en stor kampanj eller omprofilering, så ser vi till att du får det stöd du behöver när du ska producera exempelvis en kundtidning eller uppdatera webbplatsen. Det är det som är fördelen med en fullservicebyrå som partner.

Vi är ganska många och nära
Ibland blir det bråttom och du behöver snabbt få hjälp. Nästa gång är kanske ditt uppdrag komplext och kräver stora resurser. Då är det bra att veta att vi är ett samspelt lag med 32 spelare som är vana att hantera både stora och små projekt. Vill du komma hem till oss så ska du bege dig till Sigurdsgatan 23 i Västerås eller Luntmakargatan 52 i Stockholm.