Innehåll

Vi både bygger webbplatser samt producerar innehåll så vi kan erbjuda dig en unik helhetslösning. Innehåll är en kritisk framgångsfaktor för varje webbplats. En webbplats byggd enligt konstens alla tekniska regler kommer inte nå sin potential utan relevant innehåll. Men innehåll är inte enkelt och det är en ofta underskattad aspekt av ett webbutvecklingsprojekt.

Innehåll i många former

Digitalt innehåll finns i många former: artiklar, böcker, blogginlägg, ljud- eller videofiler, pdf-filer osv. Oavsett typ av innehåll ska det vara användbart, relevant, inspirerande och skapa engagerade mottagare.

Vi vill hjälpa dig bli din egen redaktör. Först arbetar vi med dig för att skapa en webbplats full av verktyg och funktionalitet som möjliggör detta. Sen hjälper vi dig inventera existerande innehåll, skapa nytt innehåll samt formulera en plan för framtida innehållsarbete. Vill du att vi hjälper till att skapa innehåll kan vi förstås göra det också.

Innehåll som en pågående process

Om du ska ge dig på innehållsmarknadsföring räcker det inte att tänka på det som en enstaka kampanj. Istället måste du se det som en pågående process för innehållet måste kontinuerligt utvärderas och utvecklas. Dessutom tar ändringar i innehåll tid att slå igenom i sökmotorer.