Driva trafik

Vi optimerar din webbplats för ökad trafik och försäljning

Sökmotormarknadsföring (SEM)

Enkelt uttryckt är Sökmotormarknadsföring eller Search Engine Marketing (SEM) marknadsföring via annonser som syns i sökresultatet i en sökmotor. Genom att användare söker efter det som intresserar dem kan du visa annonser som är högst relevanta för potentiella kunder.

Mätbarhet är något som gör annonsering generellt på webben väldigt annorlunda mot traditionell annonsering. Du kan när som helst se statistik över dina annonser och dess effektivitet. Det innebär att du nästan i realtid kan analysera dina kampanjer och justera om du vill. Detta kan vi hjälpa dig med, att övervaka och kontinuerligt optimera dina annonser.

driva trafik

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering eller Search Engine Optimization (SEO) är en del av SEM. SEO är egentligen ett enkelt koncept. Det handlar om att din webbplats ska komma så högt upp som möjligt i resultatet när användare söker på vissa ord och uttryck i en sökmotor. Hur du åstadkommer det är dock inte enkelt utan en kombination av teknik och långsiktigt arbete. Det är där vi kommer in.

Redan när vi designar och bygger webbplatser har vi SEO i åtanke. Vi gör varje webbplats tekniskt så optimerad som möjligt för sökmotoroptimering.

Tekniskt sett går sökmotoroptimering ut på att optimera en webbplats så att sökmotorerna lättare kan gå igenom och indexera innehållet. Det kan inkludera allt från kodstruktur och länkning till prestanda och felhantering.

WordPress, det publiceringsverktyg vi arbetar med mest, är väl förberett för att vara sökmotorvänligt.

Men även om en webbplats är tekniskt sett väl förberedd för sökmotorer räcker det inte. Innehållet på webbplatsen måste också vara optimerat för webbsökningar. Det måste skrivas på ett visst sätt och arbetas med kontinuerligt för att alltid vara fräscht och relevant för webbplatsens besökare.