40 år av att utforma din arbetsplats

Utmaning

2016 fyllde Kinnarps Mälardalen 40 år. Vår uppgift var att utnyttja den stundande födelsedagen som ett tillfälle att kommunicera företagets erbjudande. Vi ville skapa ett utskick som i sin enkelhet visar upp vad Kinnarps jobbar med på ett lekfullt vis.

Din arbetsplats har varit vårt jobb i 40 år

Kinnarps tillhör toppskiktet när det kommer till att leverera verksamhetsbaserad inredning för kontor och offentliga miljöer. Och det är till stor del tack vare deras långa och omfattande erfarenhet som de har möjlighet att utveckla arbetsmiljön efter en verksamhets specifika förutsättningar. Med hjälp av ett team av experter inom en rad olika kompetenser har de sett till att företag och organisationer har kunnat göra sitt jobb i 40 år.

Konceptet resulterade dels i ett 40-årskalas där de lyckliga inbjudna fick varsin save-the-date i form av en hopvikbar stol, och dels i ett gäng filmer (en kortare för tv och några längre för sociala medier) som lyfter de spetskompetenser som utgör grunden för Kinnarps breda kunskap. Budskapet mynnar ut i att deras 40 år har gjort dem till experter på alla beståndsdelar som tillsammans blir en verksamhetsanpassad arbetsplats – idag och 40 år från nu.