Junior frontend-utvecklare till Haus Tech

På Haus finns det alltid utrymme för det roliga. Vi jobbar gärna hårt men sällan övertid. Haus Tech består idag av 10 nyfikna medarbetare, men vi vill bli fler och är på jakt efter nya stjärnor - häng med på vår resa!

Haus är en kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är ett 30-tal anställda inom tre affärsområden där affärsområdet Tech fokuserar på utveckling och utformning av webbappar och webbaserade verktyg.

Våra projekt bedriver vi uteslutande in-house från vårt kontor i centrala Västerås. Du blir en del i vårt utvecklingsteam där du jobbar i nära samarbete med andra utvecklare, projektledare och designers.

Som utvecklare på Haus jobbar du med ett brett spann av kunder, alla med unika problem och utmaningar. Du är strukturerad och förstår vikten av att leverera med hög kvalitet.

Vi kan lova dig omväxlande arbetsuppgifter och att du sällan får en tråkig stund på jobbet.

Vi tror att du

  • Har en utbildning inom datavetenskap/systemutveckling och kanske hunnit jobba några år
  • Bemästrar tekniker som javascript, Vue.js, React och hungrar efter att lära dig mer
  • Skriver lättläst och testvänlig kod

Du får

  • Skapa produkter och verktyg som bidrar till våra kunders framgång
  • Grymma kollegor och utmanande arbetsuppgifter
  • Växa med oss!

Plats: Normalt sett i fantastiska lokaler i Västerås centrum, i direkt anslutning till centralstationen. Nuförtiden alltsom oftast hemifrån. På distans? ja, varför inte.

Utöver ett tajt team med grymma kollegor och utmanande uppgifter erbjuder vi konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och tjänstepension.

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan till jobb@haus.se redan idag.

Jonas Landgård

Jonas Landgård

Teknisk projektledare