Produktionsledare till Haus Loyalty

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större byråerna i Sverige med 35 medarbetare inom tre affärsområden, Digital, Society och Loyalty. Några av våra uppdragsgivare är NetOnNet, Hemglass, Bauhaus, Skånska Byggvaror, Trafikverket, Tillväxtverket, Fiskarhedenvillan med flera.

Vi söker nu en vikarierande/frilans produktionsledare som kan förstärka vårt team Loyalty i Stockholm i sex månader med start från mars.

Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har en produktionsledarutbildning eller motsvarande från tex Berghs eller liknande inriktning på universitet/högskola och minst fem års erfarenhet från arbete på reklambyrå, digital byrå eller webbyrå.

Du är van att hålla ordning på arbetsgrupper, kunder, uppdrag och leverantörer och gillar att lösa stora och små uppgifter både i långa och korta projekt. Service, engagemang och ett bra kundbemötande är väldigt viktigt. Du är en positiv person som brinner för att få alla detaljer att fungera, från planering och produktion till leverans. Du vet också att roliga projekt ger bättre resultat och anstränger dig därför hårt för att bidra till en skön stämning på jobbet.

Ansvar

  • Ansvarig produktionsledare för ett antal av våra kunder
  • Planering, styrning, budgetering och uppföljning av kundprojekt
  • Att skapa och underhålla goda relationer med våra uppdragsgivare
  • Bidra till utvecklingen av våra processer och arbetsmetoder
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Att bidra till en skön stämning och att ha superkul på jobbet!

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@haus.se senast 7/1-19 så bokar vi ett möte och pratar ihop oss om allt känns rätt!