Motion graphic designer och formgivare till vårt kontor i Västerås

Haus är en fullservicebyrå med kontor i Västerås och Stockholm. Vi är en av de större byråerna i Sverige med 40 medarbetare fördelade på tre specialistområden.

Ett av våra specialistområden är kommunikation för samhällsnytta. Precis som våra kunder drivs vi av ett stort samhällsintresse och samhällsengagemang, därför har vi blivit en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer för samhällsaktörer. Inom detta område jobbar vi bland annat med Skolverket, Västerås stad, Region Västmanland, Landstinget Sörmland, Mälarenergi, Energimyndigheten med flera.

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med ytterligare två kreatörer. Hos oss blir du en del av ett team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna kollegor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt, men sällan övertid. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös, brinner för det du gör och för att tillsammans med dina kollegor hjälpa kunden med sitt kommunikationsmål. Vi tror att du är i början av din karriär, grym på det du gör och hungrig på att lära dig mer!

Till vårt kontor i Västerås letar vi just nu efter:

Motion graphics designer som…

… är en stjärna på After Effects, men även behärskar andra relevanta Adobe program.

… kan tänka film – från idé, via manus och storyboard, till färdig produkt och att du kan jobba strukturerat genom hela processen.

… är formkunnig och har viss vana av att skissa och rita själv när det kommer till grafik.

... har grundläggande foto- filmkunskap. Har du dessutom studiovana är det ett plus!

 

Formgivare som…

… är riktigt duktig på InDesign, Illustrator och Photoshop, men även behärskar andra relevanta Adobe program.

… kan leverera original för såväl print som digitalt.

… är noggrann och effektiv.

… är formsäker.

Har du kunskap om tillgänglighetsanpassning är det ett plus!

 

Intresserad? Hör av dig till robert@haus.se

Ansökningar hanteras löpande.

Robert Brodén

Robert Brodén

VD