Idédriven AD till Haus i Stockholm

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större i Sverige med 35 medarbetare. Vi arbetar med ett 30-tal uppdragsgivare varav NetOnNet, Hemglass, Bauhaus, Falu rödfärg, Golf Plaisir, Skolverket, Tillväxtverket och Fiskarhedenvillan är några.

Nu söker vi en skicklig och ambitiös AD som är stark både idé- och designmässigt. Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har förmodligen en utbildning från reklam- eller designskola eller liknande inriktning på universitet/högskola och minst fem års erfarenhet från reklambyrå, digital byrå eller webbyrå. Du har erfarenhet av arbete för större kunder där du har haft en drivande roll. Du är lika van att arbeta med digitala kanaler som traditionella och har koll på det mesta: webb, film, annonskoncept, egna, köpta, förtjänade kanaler, responsiv design och så vidare. Du är en lagspelare som vet att de bästa idéerna är ett resultat av hårt arbete.

Hos Haus får du stort ansvar och många möjligheter till utveckling och om du, precis som vi, brinner för att hjälpa våra kunder att sälja mer eller att nå sina mål, så kan du gå hur långt som helst!

Ansvar

  • Ansvarig kreatör för ett antal av våra kunder
  • Driva arbetet med utveckling av marknadsföringskoncept, visuella identiteter, designprojekt och CRM-koncept.
  • Koppla samman kundens affärsutmaningar med kreativa lösningar
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Bidra till utvecklingen av våra processer och arbetsmetoder när det gäller kreation och design
  • Att självständigt utveckla din kompetens som kreatör och AD
  • Att vara med och bidra till en skön stämning och ha superkul på jobbet

Skicka ditt CV, din portfolio och en kort beskrivning av dig själv till jobb@haus.se senast 4 april så bokar vi ett möte och pratar ihop oss om det känns rätt!

 

Vi söker också:

Projektledare med inriktning Samhällskommunikation

Robert Brodén

Robert Brodén

VD