Projektledare med inriktning samhällskommunikation

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större byråerna i Sverige med 35 medarbetare inom tre specialistområden.

Kommunikation för samhällsnytta är ett av våra specialistområden. Precis som våra kunder drivs vi av ett stort samhällsintresse och samhällsengagemang, därför har vi blivit en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer för samhällsaktörer. Inom detta område jobbar vi bland annat med Skolverket, Tillväxtverket, Västerås stad, Region Västmanland, Landstinget Sörmland, Mälarenergi, Metria med flera.

Nu söker vi en säljande och drivande projektledare som ska förstärka vårt team. Vi tror att du har flerårig erfarenhet som projektledare på byrå eller som köpare av byråtjänster. Framförallt har du ett brinnande samhällsintresse och samhällsengagemang som gör att du älskar att arbeta inom detta område.

Hos oss blir du en del av ett team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna kollegor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Du kommer att sitta i Stockholm och/eller Västerås.

 

Erfarenhet och kompetens
Du är en erfaren projektledare med flera års erfarenhet från arbete på reklambyrå, digital byrå eller webbyrå eller så har du jobbat som projektledare/marknadschef på kundsidan och drivit stora kommunikationsprojekt. Du har ett stort nätverk bland företag, organisationer och myndigheter som jobbar med samhällsnytta. Du besitter säkerligen en stor strategisk kunskap och förmåga.
I rollen som projektledare har du två huvuduppgifter, sälja och skapa nya kunder samt driva och utveckla befintliga kunder. Du fungerar som rådgivare och har ett väl utvecklat affärssinne. Service, engagemang och ett bra kundbemötande är väldigt viktigt.

 

Ansvar

  • Kundansvar
  • Utveckla, skapa och underhålla goda relationer med våra kunder
  • Bidra till utvecklingen av våra processer och arbetsmetoder
  • Intäktsbudget inkl. försäljning
  • Lönsamhet
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Att självständigt utveckla din kompetens som projektledare
  • Att bidra till en skön stämning och att ha superkul på jobbet!

Intresserad? Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till robert@haus.se. Ansökningar hanteras löpande.

Robert Brodén

Robert Brodén

VD