Haus söker Ekonomiansvarig (vik)

Till vårt kontor i Västerås söker vi en självständig ekonomiansvarig, gärna med erfarenhet från reklambyrå eller liknande verksamhet, för ett vikariat på 1 år.

Du är van att sköta löpande bokföring, månadsbokslut och resultatuppföljning, samt har god förståelse för lönsamhet i ett projektorienterat företag. Du rapporterar direkt till VD och ledningsgrupp, men har daglig kontakt med samtliga anställda på företaget. Som person vill vi att du är social, prestigelös, analytiskt och noggrann.

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större i Sverige med 32 medarbetare inom tre affärsområden. Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Är du den vi letar efter? Hör av dig! Mejla till robert@haus.se

Robert Brodén

Robert Brodén

VD