Fyrfaldigt nominerade i Publishingpriset

Ett fyrfaldigt hurra för oss! Nu är vi nominerade för fyra produktioner i tre kategorier i prestigefyllda nationella tävlingen Publishingpriset. Det är en film för Västerås stad, en informationstrycksak för Aroseken samt en film och en fackbok för Trafikverket som uppmärksammats. Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Sedan år 1990 har Publishingpriset delat ut för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är fristående från branschens organisationer och omfattar de flesta etablerade former av kommunikation i Sverige. Vinnarna utses på Berns i Stockholm den 23 oktober.

Är du nyfiken på de nominerade produktionerna, läs mer här:

Film: Getingmidjan, Trafikverket
Film: Sverigefinnarna finns överallt, Västerås stad
Fackbok: Underverk under Stockholm, Trafikverket
Informationsmaterial, individ: Västerås bor i Aroseken, Aroseken

Robert Brodén

Robert Brodén

VD