Haus söker erfaren produktionsledare

Vi söker en driven produktionsledare med flera års erfarenhet från reklambyrå eller liknande verksamhet. Utöver din roll som produktionsledare för några av våra största avtalskunder kommer du även att ha ansvar för hur våra produktionsledare arbetar samt för planering och arbetsfördelning i gruppen.

Du är van att hålla ordning på arbetsgrupper, kunder, uppdrag och leverantörer och gillar att lösa stora och små uppgifter både i långa och korta projekt. Service, engagemang och ett bra kundbemötande är väldigt viktigt. Du brinner för att få alla detaljer att fungera från planering och produktion till leverans.

Du kommer merparten att jobba på vårt kontor i Västerås.

Låter det som du eller som någon du känner? Hör av dig till robert@haus.se.  

Kort om Haus

Haus är en kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Byrån har drygt 30 anställda inom tre affärsområden. Du kommer att jobba inom vårt största affärsområde, Public,  där vi fungerar som fullservicebyrå fokuserat på stora offentliga kunder, organisationer och företag som bidrar till samhällsnytta. Några av våra kunder är: Trafikverket, Skolverket, Tillväxtverket, Västerås Stad, Mälarenergi, Botkyrkabyggen och Fastigo.

Robert Brodén

Robert Brodén

VD