Idédriven copywriter till Haus

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större i Sverige med 36 anställda inom tre affärsområden. Några av våra uppdragsgivare är NetOnNet, Hemglass, Bauhaus, Falu rödfärg, Trafikverket, Tillväxtverket, Fiskarhedenvillan med flera.

Nu söker vi en skicklig och ambitiös copywriter som ska förstärka ett av våra team. Du kommer jobba både med traditionella reklamuppdrag, som nu för tiden ofta är digitala, men också med datadriven kommunikation inom lojalitets-, CRM-program och kundklubbar.

Vi tror att du har några års erfarenhet som copywriter och nu vill ta nästa steg, personligt och kreativt. Vi ser gärna att din tonvikt ligger i idé och koncept och att du har ett väl utvecklat strategiskt tänkande men fortfarande brinner för skrivandets hantverk och inte ger dig förrän varje formulering sitter.

Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha roligt, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har förmodligen en utbildning från reklamskola eller liknande inriktning på universitet/högskola och minst fem års erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av arbete för större kunder där du har varit drivande när det gäller både idé och genomförande. Du är lika van att arbeta med digitala kanaler som traditionella och har koll på det mesta: webb, film, annonskoncept och egna, köpta och förtjänade kanaler. Du är en lagspelare som vet att de bästa idéerna är ett resultat av hårt arbete.

Hos Haus får du stort ansvar och många möjligheter till utveckling och om du, precis som vi, brinner för att hjälpa våra kunder att lösa sina kommunikationsutmaningar och att sälja mer, så kan du gå hur långt som helst.

Ansvar

  • Ansvarig kreatör för ett antal av våra kunder
  • Driva arbetet med utveckling av marknadsföringskoncept, kampanjer och CRM-koncept
  • Koppla samman kundens affärsutmaningar med kreativa lösningar
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Att självständigt utveckla din kompetens som kreatör och copywriter
  • Att vara med och bidra till en skön stämning och ha superkul på jobbet

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till mikael@haus.se senast 25 maj så bokar vi ett möte och pratar ihop oss om det känns rätt!

Haus söker också: Formgivare
Läs mer här: http://haus.se/category/rekrytering/

Mikael Sakar

Mikael Sakar

Projektledare / Strateg