Formgivare till Haus

Haus är en nytänkande fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Vi är en av de större i Sverige med 36 anställda inom tre affärsområden. Några av våra uppdragsgivare är NetOnNet, Hemglass, Bauhaus, Falu rödfärg, Trafikverket, Tillväxtverket, Fiskarhedenvillan med flera.

Nu söker vi en skicklig och ambitiös formgivare som ska förstärka ett av våra team. Du kommer jobba både med traditionella reklamuppdrag, som nu för tiden ofta är digitala, men men också med datadriven kommunikation inom lojalitets-, CRM-program och kundklubbar.

Vi tror att du har några års erfarenhet som originalare eller formgivare och nu vill ta nästa steg, personligt och kreativt. Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor och jobbar nära våra AD:s, CD:s och copys. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har förmodligen en utbildning från reklam- eller designskola eller liknande inriktning på universitet/högskola och gärna några års erfarenhet från reklambyrå, digital byrå eller webbyrå. Vi ser gärna att du är strukturerad, snabb och prestigelös. Du är behärskar både digitala kanaler som traditionella och har koll på det mesta: från ICC-profiler och typografimallar till responsiv webbdesign och snabbkommandon i After Effects. Du kommer ha ett finger med i spelet i många uppdrag och har en god förmåga att på ett strukturerat sätt hålla många bollar i luften.

Hos Haus får du stort ansvar och många möjligheter till utveckling och om du, precis som vi, brinner för att hjälpa våra kunder att lösa sina kommunikationsutmaningar och att sälja mer, så kan du gå hur långt som helst.

Ansvar

  • Genomföra produktionen av de flesta av våra uppdrag
  • Att slutresultatet har en hög finish och kvalitet
  • Att självständigt utveckla din kompetens som kreatör både när det gäller form och arbete i olika program och verktyg
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Att vara med och bidra till en skön stämning och ha superkul på jobbet

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till mikael@haus.se senast 25 maj så bokar vi ett möte och pratat ihop oss om det känns rätt!
Haus söker också: Copywriter. Läs mer här: http://haus.se/category/rekrytering/

Mikael Sakar

Mikael Sakar

Projektledare / Strateg