Hur kan Google-Ads öka din försäljning?

Miljontals människor söker dagligen på Google - detta gör Google till en av världens mest trafikerade webbplatser. Statistik visar att 32,5% av all sök klickas på första länken som har position 1 i sökfältet (Ni kan ju tänka er hur många som försöker konkurrera om första plats...). Hur som helst så försöker byråer världen över utlova första plats till alla kunder de haffar in. Somliga lyckas, somliga får gå i trasiga skor. Jobbar man dock proaktivt och långsiktigt löper man större chans att nå framgång. I Googles annonseringsvärld har framgång olika definitioner. Om man ska vara helt ärlig så går det egentligen inte att misslyckas när man använder Googles tjänster. Det är snarare en fråga om hur hög din avkastning kan bli - nästan som när du har valet att investera i två aktier som du vet kommer gå bra, vilken kommer dock ge bäst avkastning? Eller när du står mellan valet att äta Marabou mjölkchoklad eller en trevlig Ben & Jerry Chocolate Fudge Brownie - båda är fantastiskt goda, men vilken tillfredställer dig bäst? Planerar du en sökordstrategi med relevanta ord och budget så kan du nå helt fantastiska resultat. Vi har skrivit 4 st. "statements" till hur Google-annonser kan öka din försäljning. Klicka på länken nedan om du är intresserad!

Klicka här för att ladda ner!

 

 

Gino Nano

Gino Nano

CRO Manager / Digital Growth